Presentació del llibre "Desde mi interior", de nostre companyer de Capítul Mossén Joan Benet, en la 51 Fira del LLibre de Valéncia

El nostre amic i cavaller del nostre Insigne Capítul, Excm. Sr. Mossén Joan Benet Rodríguez i Manzanares, té nou llibre titulat, Desde mi interior. Un llibre de relats curts en espanyol, que és un recull d'històries que comprenen els més diversos àmbits, drama, ficció, històric, policíac... deixant en tots ells la seua marca especial que ho distinguix. 

En el llibre trobareu 190 pàgines que no vos deixaran indiferents, puix segur que entre totes les històries està la seua, eixa que l'arribarà a lo més fondo del seu cor. 

El pròlec està realisat pel filòlec i periodiste Héctor Castro Ariño, estant el mateix molt encertat en el seu anàlisis del llibre. La presentació mundial d'este llibre de relats curts, es realisarà en el Micro Espai, situat en el Passeig d’Antonio Machado, en el Jardí de Vivers de Valéncia en la 51 Fira del Llibre de Valéncia, el dia 22 a les 18:00 hores. Recolzen a Joan Benet en la seua tasca cultural.