Concert a càrrec de la "Unidad de Música del C.G.T. de Alta Disponibilidad" on s'estrenà la marcha "El tambor del Centenar de la Ploma"


El passat dumenge dia 29 de Novembre, a les 11 del matí, va tindre lloc en l’Ateneu Mercantil de Valéncia, l'Estrena Mundial de la composició del nostre companyer en el Centenar, el Mestre Gómez de Edeta, que en el títul “El Tambor del Centenar” ha compost per al Capítul. 

Dita estrena va tindre lloc durant el concert de Música Valenciana que oferit per l’Unitat de Música Militar de Valéncia, baix la direcció del Comandant Music Don Juan Bautista Meseguer Llopis i dins del cicle de Música Valenciana que organisa l'Acadèmia de Musicologia Valenciana. La Marcha està dedicada al Centenar de la Ploma i especialmente al Lloctinent Miquel Ramon i al Canceller José María Boluda.


#Valéncia #Cultura Interpretació feta este matí per la "Unidad Militar del Cuartel General Terrestre de Alta Disponibilidad" de la marcha "Tambors del Centenar". Obra realisada dirigida per nostre benvolgut Mossen J.M. Gómez de Edeta.
Posted by El Centenar de la Ploma on Domingo, 29 de noviembre de 2015