El Mestre Gómez de Edeta guardonat en la Medalla de la Ciutat de Llíria

Dins les festes de Sant Miquel, l'Ajuntament de Llíria va celebrar l'acte de concessió de les distincions honorífiques municipals de l'any 2015. Entre els guardonats trobem a nostre benvolgut companyer de Capítul Juan Manuel Gómez de Edeta, Medalla de la Ciutat de Llíria, reconeiximent obtingut per la seua trayectòria professional i personal incansable, portant el nom de Llíria i la cultura musical a lo llarc de tot lo món. Ademés Gómez d'Edeta és el creador de l'Himne del Centenar de la Ploma, presentat este mes d'abril en el Palau de la Música dins dels actes celebrats en la Mostra Internacional de la Música Valenciana. 

 L'alcalde Manolo Civera entregà estes distincions en la presència de la Corporació front a Ca la Vila destacant que tots els guardonats representen valors que fan als pobles créixer i ser dignes d'un reconeiximent sincer, i el poble de Llíira se sent pagat d'ells i soles pot tindre paraules d'agraïment i admiració. 

Una representació de Cavallers del Centenar de la Ploma va acompanyar a Gómez de Edeta en este emotiu acte d'agraïment que el poble de Llíria li havia preparat.