Presentació de l'Himne del Centenar de la Ploma en el Palau de la Música

En l'incomparable marc del Palau de la Música de Valéncia i dins de la Mostra Internacional de la Música Valenciana 2015, el pròxim dumenge 26 d'abril a les 11:30 hores, es farà la presentació de l'Himne de l'Insigne Capítul de l'Almoina de Sant Jordi de Cavallers del Centenar de la Ploma interpretat per la Banda Municipal de Valéncia.

L'himne, compost pel Mestre Gómez d'Edeta, prestigiós músic i compositor de renom universal, se convertix en un homenage pòstum a qui fon el seu Lloctinent General Mossen Pasqual Martín-Villalba i Medina, baix el seu mandat ingressà en l'Insigne Capitul. La lletra és obra de Mossen Federic Bisquert i Lafuente qui en esta ocasió ha colaborat en l'ilustre compositor dotant a l'himne d'una intensitat pròpia del seu sentit amor per Valéncia. 

Nostre Lloctinent General l’Excm. Sr. Mossén Miquel Ramon i Quiles convida a tots els membres del Centenar de la Ploma i de la Confraria de Sant Jordi a l'assistència d'este emotiu acte coincidint en el DCL aniversari de la creació del Centenar de la Ploma en el Regne de Valéncia.