La Real Senyera anà al Parterre, com cada 9 d’octubre, en el 2020La Real Senyera, com és costum, tornà al Parterre com cada 9 d'octubre.
En el facsímil del Colege de l’Art Major de la Seda, acompanyats per la directiva del Colege i de la Confraria de Sant Jeroni, el Centenar de la Ploma ha conseguit fer possible conjugar les mides sanitàries en la tradició que recuperà l’entitat Lo Rat Penat, a la que hem incorporat els sons de la Marcha de la Senyera a Cavall, treta de l’oblit per, i la desfilada de la relíquia de Sant Jordi propietat de l’Insigne Capítul de l’Almoina de Sant Jordi de Cavallers del Centenar de la Ploma.
L’eixida de la Real Senyera des del Colege de l’Art Major de la Seda es va fer a les 12:00 en punt en els honors que li corresponen i traslladada al Parterre en una processó de carruages que era agraïda pel vianants en vítols i aplaudiments, en el Parterre es varen fer l’ofrena d’una corona de llorer per a continuar pel carrer de la Pau la comitiva dels carruages fin a la porta dels ferros a on esperàven membres Canonges del Cabildo per a acompanyar a l’Altar Major a la Real Senyera i relíquia de San Jordi. El Capellà del Centenar va fer una sentida alocució ponderant l’acte, el seu significat i lo adequat de la presència activa de l’històric Centenar, una oració del canonge Àlvaro Almenar, dona pas a unes sentides paraules del Lloctinent del Centenar Miquel Ramon. L’himne del Centenar cantat pel tenor Miguel Bou donà per acabat l’acte i la comitiva continuà pel carrer de Sant Vicent Màrtir i la Plaça de l’Ajuntament per a tornar al Colege de l’Art Major de la Seda. En l’entrega de l’ensenya acabà