Missa en honor a Sant Jordi e imposició de la Creu de la Confraria de l'Almoina al Mestre Gómez de Edeta

Un any mes els Cavallers del Centenar hem celebrat D.m. la festivitat de Sant Jordi, patró del Centenar de la Ploma i de la seua Pia Almoina. En esta entranyable efeméride, acodirem a la Solemne Missa en la Catedral de Valéncia oficiada per l’Ilm. Jaume Sancho i Andreu, Canonge de la Catedral.

L'Eucaristía va tindre lloc a les 20:00 hores en la Capella Consagrada del Sant Càliç acodint al cridament realisat per nostre Lloctinent General l’Excm. Sr. Miquel Ramon i Quiles. Com a colofó i després de finalisar l’Eucaristía, l’Ilm. Jaume Sancho mos va donar el privilegi de besar la reliquia de Sant Jordi, sent esta la reliquia més insigne del Sant donada originalment en 1377 i que va arribar a Valéncia junt en el Sant Càliç. 

Per a concloure, i a mans del Lloctinent General, se li va fer entrega al Mestre Gómez de Edeta la Creu de la Confraria de l’Almoina de Sant Jordi, previament beneida per l'Ilm. Jaume Sancho com a guardó per compondre l’Himne del Centenar de la Ploma. Gomez de Edeta va mostrar la seua gratitut i emoció per la condecoració rebuda.

Posterioment, els Cavallers compartiren un excelent sopar en el que al finalisar l’Ilm. Miguel Bou i Piñon mos va deleitar en la seua veu seguides d’unes paraules del Lloctinent General plenes de fervorosa valenciania manifestant la seua satisfacció pels entranyables actes que s’estan realisant en motiu d’este 650 Aniversari de la creació del Centenar i gratitut en nom del Consell de Caps de Dehena per tan incessant treball.