Ingrés de nostre companyer de Capítul En Fernando de Benito Alas en la R. Orden de San Miguel del Ala

El passat dia 9 de maig, en l'Iglèsia de Santa María Magadalena de Olivenza, va tindre lloc l'acte d'investidura de nous cavallers de la Real y Militar Orden de San Miguel del Ala, baix la presidència del seu Gran Maestre, S.A.R. Dom Pedro de Braganza y Borbón, Duque de Loulé i Jefe de la Casa Real de Portugal, el qual estigué acompanyat per l'Excm. Sr. Dom Nuno da Camara Pereira, Marques de Castelo Rodrigo, Condestable de Portugal i Canciller de l'Orde, aixina com, per l'Excm. Sr. En Francisco López Becerra y de Solé, Duque de Maqueda (G. d E.) i Regent de l'Orde per a Espanya.

Assistiren com convidats a títul particular l'Excm. Sr. Alcalde de Olivenza, i cavallers i dames dels següents ordens i corporacions: Soberana Orden Militar y Hospitalaria de San Juan de Jerusalén, de Rodas y de Malta, Orden de Caballería del Santo Sepulcro de Jerusalén, de las Reales Maestranzas de Valencia y de Zaragoza, de la Sacra y Militar Orden Constantiniana de San Jorge, del Real Estamento Militar del Principado de Gerona, de la Real Asociación de Hidalgos de España, de la Real e Ilustre Cofradía de Infanzones de Illescas, del Muy Ilustre Cabildo de Caballeros y Escuderos de Cuenca, de la Real Orden de La Merced, de la Ilustre y Noble Esclavitud de San Juan Evangelista de La Laguna, del Cuerpo de la Nobleza del Principado de Asturias, de la Antigua, Noble, Ilustre Villa y Casa Solar Infanzona, de Tejada, del de la Asociación de Caballeros Hijosdalgo de los Doce Linajes de Soria y de la Maestranza de Caballería de Castilla.

La cerimònia començà en el jurament d'ingrés d'En Fernando de Benito Alas junt en els nous cavallers. Tots ells apadrinats per En Manuel Ángel Álvarez de Ron y González-Sela, Rodriguez de Gurza y Garcia de Andina, fiscal de l'Orde. Després de la celebració de la Santa Missa, oficiada per Rvdm. P. Delmar da Silva Gomes Barreiros, CM. actual Director Pastoral, CM. actual Director Pastoral de Movilitat en el Patriarcat de Lisboa, els nous cavallers i convidats se traslladaren a l'antic Palau Arteaga, abans de començar el sopar d'agermanament, l'Excm. Sr. Marques de Castelo Rodrigo, agraí la presència de les autoritats civils, militars, de les Corporacions nobiliaries espanyoles i Ordens estrangeres, cedint la paraula a l'Excm. Duque de Maqueda, el qual felicità als nous cavallers i va elogiar l'organisació de l'event, per últim i complint en el protocol, prengué la paraula S.A.R. el Duque de Loulé, per a brindar per tots els cavallers del Real y Militar Orden de San Miguel del Ala, per Espanya i el seu Rei, als quals se sent molt unit familiar e intrínsecament, i finalment per a que Deu protegira a Portugal i a tots els portuguesos.