El Centenar de la Ploma convidat a la Missa organisada per la Confraria del Sant Càliç

El Sant Càliç portat i acompanyat per cavallers del Centenar de la Ploma
LInsigne Capítul de Cavallers del Centenar de la Ploma ha sigut convidat per l’emblemàtica Confraria del Sant Càliç a la Missa que ha organisat per al pròxim dijous 20 de novembre a les 20:00 hores en la Capella Consagrada del Sant Càliç de la Catedral de Valéncia. 

Els Cavallers del Centenar de la Ploma conjuntament i com Confrares Colectius de la Confraria del Sant Càliç tenim el gust i profunda emoció de postrar-mos davant la relíquia més important de la cristiandat, com aixina ha remarcat la Santa Sèu a l’aprovar que, cada cinc anys, Valéncia puga celebrar un Any Jubilar en conmemoració del Sant Grial de l’Últim Sopar de Nostre Senyor. 

Dins de la solemne celebració eucarística, i com ya s’ha fet anys anteriors, cavallers del Centenar de la Ploma ingressaràn en la Confraria del Sant Càliç. Demanem a tots els membres de l’Insigne Capítul del Centenar de la Ploma com de la Confraria de Sant Jordi l’assistència a dit acte per a venerar tan important relíquia aixina com estar junt a nostres companyons en l’ingrés a la Confraria.