Entrega de la "Gran Cruz de San Raimundo de Peñafort" a l'Excm. Sr. Fernando de Rosa i Torner

Nostre germà de Capítul i exvicepresident del Consell General del Poder Judicial, Fernando de Rosa i Torner, va rebre el passat divendres 11 d'abril en el Colege Oficial de Graduats Socials de Valéncia la màxima distinció en el món de la Justícia, la "Gran Cruz de San Raimundo de Peñafort"

Al rebre la Gran Creu va pronunciar les següents paraules: "Tengo tres pasiones en mi vida: Valencia, mi Comunitat Autónoma; la Justícia y mi familia." Al fer referència a la seua passió per Valéncia, va destacar que els valencians son "un pueblo trabajador, honesto y luchador". "Todos los valencianos, donde estemos, debemos presumir y hacer valencianía".

A l'acte també va acodir una representació del Centenar de la Ploma per acompanyar a nostre germà de Capítul a este emotiu i just acte de reconeiximent a la seua excelent trayectòria professional dins del món de la Justícia.

Des de l'Insigne Capítul de Cavallers del Centenar de la Ploma li volem donar l'enhorabona i animem a que continúe portant la veu de la valencianía per tot arreu com ha demostrat en totes i cada una de les oportunitats que se li han presentat.

Podeu trobar informació més detallada d'este acte en el següent enllaç: El exvicepresidente del CGPJ, Fernando de Rosa, tras recibir la Cruz de San Raimundo: "la Justicia es mi vida"